Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου | 4η Φεβρουαρίου 2021

Εκδηλώσεις

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,
Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη την παρακάτω Πρόσκληση εκ μέρους της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου4ης Φεβρουαρίου 2021, με σκοπό την ενημέρωση των μελών του Συλλόγου σας. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με χαρά θα θέλαμε να προσκαλέσουμε εσάς και τους ασθενείς σας, τις οικογένειες, τους φίλους και τους φροντιστές τους, ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου 2021, 4ης Φεβρουαρίου, στο Webinar με θέμα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τον καρκίνο κατά την πανδημία COVID-19», που διοργανώνει η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, στις 10:30 – 12:30. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απευθύνει ερωτήσεις στους ειδικούς που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Στόχος μας είναι να δηλώσουμε ότι «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τον καρκίνο κατά την πανδημία COVID-19». Παραμένουμε δίπλα στους ασθενείς με καρκίνο, δίπλα στις οικογένειες και στους φροντιστές τους. Με σωστή προφύλαξη και με ασφάλεια, τους υποστηρίζουμε ψυχολογικά, φροντίζουμε για τη συνέχιση των θεραπειών τους. Δεν ξεχνάμε τους προληπτικούς ελέγχους, ούτε τη σωστή παρακολούθησή τους. Δεν φοβόμαστε, δεν αδιαφορούμε, μαθαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε, εμβολιαζόμαστε. Ενημερωνόμαστε σωστά και προχωράμε μαζί για να νικήσουμε τον καρκίνο και σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία. 

Διακεκριμένοι επιστήμονες του ελληνικού και διεθνούς χώρου, Παθολόγοι-Ογκολόγοι, μέλη της ΕΟΠΕ θα ενημερώσουν το κοινό αναδεικνύοντας τη σημασία της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου κατά την πανδημία COVID-19 και πώς θα αλλάξει η καθημερινότητά μας με την έλευση του εμβολίου.

Για να παρακολουθήσετε το Webinar (η πρόσβαση είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται κωδικός εγγραφής), συνδεθείτε με τη σελίδα της ΕΟΠΕ στο Facebook ή ακολουθήστε τον σύνδεσμο (για να συνδεθείτε με την αίθουσα, επιλέγετε από το μενού που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης σας, την «Αίθουσα Συνεδριάσεων/Conference Hall»).

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου δημιουργήθηκε ένα βίντεο για να αποτυπώσει τη μοναξιά και απομόνωση που νιώθει ένας ασθενής με καρκίνο κατά την περίοδο της πανδημίας. Η ΕΟΠΕ είναι εδώ για να θυμίσει ότι «παρά τις αποστάσεις, δεν είμαστε μόνοι», προχωράμε μαζί και σε αυτήν τη συγκυρία.

Καλούμε όλα τα μέλη να κοινοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο από τον σύνδεσμο: https://youtu.be/V4G-Ro5Wy1k
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Πρόγραμμα του Webinar.

     H εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους. 

     Με εκτίμηση,  
    Ιωάννης Μπουκοβίνας
           Πρόεδρος του ΔΣ ΕΟΠΕ 
             
Ζένια Σαριδάκη
               Αντιπρόεδρος
               του ΔΣ ΕΟΠΕ
 
      Νικόλαος Τσουκαλάς
              Ειδ. Γραμματέας
                του ΔΣ ΕΟΠΕ
 
   
Με εκτίμηση,
Γραμματεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *