Ενημέρωση για δράση ψυχοκοινωνικής στήριξης προς υγειονομικούς

Ανακοινώσεις Νεα

Αγαπητοί κύριοι/ες, 

Με το παρόν μήνυμα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φορέα σας για μια σειρά δράσεων ψυχοκοινωνικής στήριξης των εργαζομένων στο μέτωπο της πανδημίας COVID-19, που έχουν αναλάβει ο Συν-ειρμός ΑμΚΕ Κοιν. Αλληλεγγύης και η μονάδα ψυχικής υγείας Βαβέλ.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν:

Εκπαίδευση μέσω διαδικτυακών σεμιναρίων με στόχο τη γνωριμία των συμμετεχόντων με βασικές ψυχοκοινωνικές δεξιότητες και την ενεργοποίηση  των ατομικών τους προστατευτικών μηχανισμών και στρατηγικών αντιμετώπισης προκλήσεων.

Δωρεάν εξατομικευμένη ψυχοκοινωνική και συναισθηματική στήριξη επαγγελματιών από ειδικούς ψυχικής υγείας. Συνημμένο θα βρείτε σχετικό ενημερωτικό, ενώ σχετικά αιτήματα μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ frontline-covid19.com

Παροχή έγκυρης πληροφόρησης σχετικά με τις ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις της πανδημίας και τους τρόπους διαχείρισής τους μέσω της ιστοσελίδας http://www.frontline-covid19.com

Οι εργαζόμενοι που προσφέρουν κρίσιμες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και πρωτίστως το υγειονομικό προσωπικό, αντιμετωπίζουν, σήμερα, πρωτόγνωρες προκλήσεις, δουλεύοντας εντατικά, σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και με περιορισμένα μέσα. Όσο η κρίση της πανδημίας παρατείνεται χρονικά, η υποστήριξη τους γίνεται κομβικής σημασίας, για τους ίδιους και το κοινωνικό σύνολο, προκειμένου να μπορούν να εργαστούν πιο αποτελεσματικά, με μεγαλύτερη ασφάλεια και την μικρότερη επιβάρυνση στην ψυχική τους υγεία.

Συνημμένα θα βρείτε ενημερωτικά έντυπα για τις δράσεις μας ενώ στο youtube κανάλι μας Frontline COVID-19 Webinars (http://www.youtube.com/channel/UCMLky0qVfw17BNkfxlcoBCw?) ορισμένα από τα διαδικτυακά σεμινάρια που έχουν υλοποιηθεί.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διάχυση της πληροφορίας στα μέλη σας και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και αιτήματα συνεργασίας.

Ιωάννα Κοτσιώνη

Υπεύθυνη έργου και επικοινωνίας

Για τη δράση “Υποστήριξη Εργαζομένων στην πρώτη γραμμή”

Email: ioannakotsionifrontlinecovid@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972713417

Για περισσότερες πληροφορίες:

«Υποστήριξη εργαζομένων στην πρώτη γραμμή»

www.frontline-covid19.com 

Συν-ειρμός ΑμΚΕ Κοιν. Αλληλεγγύης

www.syn-eirmos.gr

Κέντρο Ημέρας «Βαβέλ»

https://babeldc.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *