Ιατρικό Συνέδριο – ΕΝΔΟΡΑΜΑ ’20

Ανακοινώσεις Σεμινάρια-Συνέδρια

Ιατρικό Συνέδριο «ΕΝΔΟΡΑΜΑ 20» που θα πραγματοποιηθεί 29-30 Ιανουαρίου 2021 και με ψηφιακή συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τους παραπέμπετε στο  www.endorama.gr.

Αγαπητές -οι συνάδελφοι

Η γνωστή φράση των Λατίνων Dum spiro spero (Όσο ζω ελπίζω) ανταποκρίνεται απόλυτα στην αντίληψη που οφείλει να διακατέχει τις μέρες μας. Ποιος από μας φανταζόταν ότι ένα μόλις μήνα μετά τη συνάντηση μας τον Ιανουάριο 2020 στο ΕΝΔΟΡΑΜΑ θα βιώναμε μια πρωτοφανή δοκιμασία  τόσο ως κοινωνία, όσο και ως επιστημονικός κλάδος. Οι πρωτόγνωρες συνθήκες και κίνδυνοι ενώπιον των οποίων κληθήκαμε να ανταποκριθούμε και βεβαίως εξακολουθούμε να ζούμε, ατομικά και συλλογικά, δημιούργησαν νέες καταστάσεις και νέες πραγματικότητες που δεν τις φανταζόμασταν ποτέ. Διατηρώντας την αισιοδοξία μας διατηρούμε τη βεβαιότητα ότι θα βγούμε νικητές.

Υπό το πνεύμα αυτό σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του προσεχούς ΕΝΔΟΡΑΜΑΤΟΣ που θα γίνει όπως πάντα στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την Παρασκευή και Σάββατο, στις 29 και 30 Ιανουαρίου 2021, ενώ δίνεται παράλληλα δυνατότητα ψηφιακής συμμετοχής των συνέδρων μέσω χρήσης κατάλληλης πλατφόρμας. Η λειτουργικότητα και οι χώροι του Συνεδριακού Κέντρου, όπως έχετε διαπιστώσει, παρέχουν τη δυνατότητα διενέργειας του συνεδρίου μας τηρώντας τους κανόνες υγειονομικής προστασίας. Αν, ο μη γένοιτο,  τον Ιανουάριο 2021 υπάρχει πλήρης απαγόρευση συνεδριακών επιστημονικών δραστηριοτήτων θα υπάρχει πρόβλεψη για εξολοκλήρου διαδικτυακή διεξαγωγή του συνεδρίου.

Όπως πάντα θα καλυφθούν όλα τα γνωστικά πεδία της Ενδοκρινολογίας από έγκριτους συναδέλφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παλαιότερους και νέους, που θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης μας. Ταυτόχρονα, θα υπάρξει και νέα ενότητα που θα αφορά την ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVID-19.

Έχοντας την πεποίθηση ότι θα συναντηθούμε δια ζώσης σας περιμένουμε στην Πάτρα τον προσεχή Ιανουάριο.

Απόστολος Γ. Βαγενάκης

Νεοκλής Α. Γεωργόπουλος Κώστας Β. Μάρκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *