ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ – 58ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Ανακοινώσεις Σεμινάρια-Συνέδρια
25-27 Σεπτεμβρίου 2020
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
https://mailchi.mp/everesttravel/58th_ped_congress-8315574?e=e5d6f22638
Η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες εξελίξεις και την αυστηροποίηση των μέτρων σε αρκετές περιοχές της χώρας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους και συνανθρώπους μας αποφάσισε να διοργανώσει το 58ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο  αποκλειστικά διαδικτυακά.
Συμμετοχή – εγγραφές
Η  Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ το 58ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο, προκειμένου να είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την πανδημία του COVID-19.
 
Αυτό σημαίνει ότι το Συνέδριο θα διεξαχθεί με διαδικτυακή μετάδοση (live streaming) για όλους τους εγγεγραμμένους συνέδρους. Είναι αυτονόητο ότι όλες οι εγγραφές με φυσική παρουσία θα μετατραπούν σε εγγραφές με διαδικτυακή μετάδοση και οι όποιες οικονομικές διαφορές προκύψουν θα τακτοποιηθούν μετά το Συνέδριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για νέες εγγραφές παρακαλούμε πατήστε εδώ
 
Επιστημονικό Πρόγραμμα
Το επιστημονικό πρόγραμμα του 58ου Πανελλήνιου Παιδιατρικού Συνεδρίου θα περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, επίκαιρα θέματα για τον Παιδίατρο, παρουσίαση ενδιαφερόντων περιστατικών και συνεδρίες “Ρωτήστε τον Ειδικό”.
 Για να δείτε το τελικό επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για τον κατάλογο Ομιλητών-Συντονιστών του συνεδρίου, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *