27ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ | Πρόγραμμα | Εγγραφή | 60 Χρόνια ΕΡΕ

Ανακοινώσεις Σεμινάρια-Συνέδρια
Πρόγραμμα Συνεδρίου
Το Πρόγραμμα του φετινού Συνεδρίου περιλαμβάνει την Ειδική Προσυνεδριακή Εκδήλωση με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τις Ρευματικές Παθήσεις (4ο Forum των Stakeholders), Συναντήσεις με τον Ειδικό (Meet the Expert), Στρογγυλά ΤραπέζιαΕιδικές ΔιαλέξειςΚλινικά Φροντιστήρια καθώς και Δορυφορικά Συμπόσια και Διαλέξεις.

Στόχος όλων αυτών των παρουσιάσεων θα είναι να παρουσιασθούν τα τελευταία δεδομένα που αφορούν τις ρευματικές – μυοσκελετικές παθήσεις στην αυγή της νέας δεκαετίας (2020-30).

Συνολικά, οι παρουσιάσεις αυτές θα αφορούν την σύγχρονη γνώση σχετικά με τους βασικούς μηχανισμούς που εμπλέκονται στην παθογένεια (που τελικά καθορίζουν και τους θεραπευτικούς στόχους των παλαιότερων και νεότερων θεραπειών) καθώς και την κλινική εικόνα, την επιδημιολογία, τις εργαστηριακές και απεικονιστικές τεχνικές διάγνωσης και παρακολούθησης καθώς και την θεραπευτική αντιμετώπιση των ρευματικών – μυοσκελετικών παθήσεων.
60 Χρόνια ΕΡΕ Η διοργάνωση του φετινού Συνεδρίου συμπίπτει με τα 60 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας, με το όνομα «Ελληνική Εταιρεία Ρευματολογίας και Υδροθεραπείας», που αργότερα μετονομάστηκε σε «Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία» (1970) και το 2012 σε «Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος (ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ)».

Στόχοι του φετινού Επετειακού Συνεδρίου είναι αφενός ο εορτασμός των 60 χρόνων της Επίσημης Επιστημονικής και Επαγγελματικής Ένωσης που εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες Ρευματολόγους (~400) και αφετέρου η συνέχιση της μακράς επιστημονικής και εκπαιδευτικής παράδοσης των 26 προηγούμενων Συνεδρίων.
60 χρόνια φροντίδας – 60 κιβώτια προστασίας Στα πλαίσια του εορτασμού των 60 χρόνων της ΕΡΕ, θεσπίζεται εκδήλωση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσδίδοντας την αναγνώριση των προσπαθειών των Ε.Υ. για την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία των ρευματικών παθήσεων, τόσο στον Ιατρική Κοινότητα, στους ασθενείς, όσο και στο ευρύ κοινό. Με γνώμονα την προστασία των ευαίσθητων ηλικιακών ομάδων που κινδυνεύουν περισσότερο στην παρούσα χρονική περίοδο, η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία θα παράσχει υγειονομικό υλικό για προληπτική χρήση κατά του κορονοϊού, στο Γηροκομείο Αθηνών, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020.
Αναλυτική Περιγραφή Δράσης
Εγγραφή στο Συνέδριο
Διαδικτυακή ΠαρακολούθησηΕγγραφείτε και παρακολουθήστε το 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΡΕ, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας διεξαγωγής.

Το δικαίωμα εγγραφής περιλαμβάνει:Παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματοςΤο τελικό πρόγραμμα σε ηλεκτρονική μορφήΠιστοποιητικό παρακολούθησης σε ηλεκτρονική μορφή, αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική αξιολόγηση του συνεδρίουΠρόσβαση στον χώρο της διαδικτυακής έκθεσηςΓια τους όρους και προϋποθέσεις της διαδικτυακής συμμετοχής στο Συνέδριο πατήστε εδώ
Καντε την Εγγραφή σας

https://pcoconvin.eventsair.com/rheum20/csr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *