27ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών

Σεμινάρια-Συνέδρια

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών (E.E.M.M.O), σας προσκαλεί στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριό της, που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, στο ξενοδοχείο “DuLac”, στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου 2020 με τη νέα υβριδική μορφή που επιβάλλουν οι συνθήκες, δηλαδή τόσο με φυσική παρουσία συνέδρων όσο και με διαδικτυακή συμμετοχή.

Υβριδική Διοργάνωση
Έχοντας θέσει ως κύριο μέλημά μας το «Μένουμε Ασφαλείς» το 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (ΕΕΜΜΟ 2020) προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί λόγω Covid-19 και προετοιμάζεται αναλόγως για να διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο κάνοντας χρήση της τεχνολογίας του Live Broadcasting (ζωντανή μετάδοση), έτσι ώστε ο κάθε σύνεδρος να έχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο τρόπους παρακολούθησης του Επιστημονικού Προγράμματος.

Το συνέδριο έχει σκοπό την υψηλού επιπέδου επιστημονική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τα μεταβολικά νοσήματα των οστών.
Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε φέτος στο συνέδριό μας δύο συγγενείς επιστημονικές εταιρείες, το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης και την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, οι οποίες αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και θα αναπτύξουν αντίστοιχα σε δύο στρογγυλές τράπεζες ειδικά θέματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μεταβολισμό των οστών. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία διεταιρικής ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων, με στόχο πάντα τη σφαιρική ενημέρωση.

Στο συνέδριό μας είναι προσκεκλημένοι διακεκριμένοι Έλληνες ομιλητές καθώς και ερευνητές που δραστηριοποιούνται και στο εξωτερικό, με σκοπό την κατά το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των νεότερων εξελίξεων στα θέματα των μεταβολικών παθήσεων των οστών.

Το συνέδριο, όπως κάθε χρόνο, είναι ανοικτό για την προβολή ερευνητικών εργασιών σχετικών με το γνωστικό αντικείμενο του οστικού μεταβολισμού, σε μορφή  προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων. Η υποβολή κάθε αξιόλογης εργασίας συμβάλλει στην επιτυχία του συνεδρίου μας.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου διαμορφώθηκε με βαθιά επίγνωση των δυσχερειών που παρουσιάζονται σήμερα στην άσκηση της ιατρικής και στην ανάγκη για ενημέρωση στον καιρό της πανδημίας. Ελπίζουμε με τη θεματολογία και τη δομή του επιστημονικού προγράμματος, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη  σας.

Στα πλαίσια της προβολής του συνεδρίου μας θα θέλαμε την ευγενική σας στήριξη αναρτώντας την συνημμένη επιστολή και την αφίσα στην ιστοσελίδα σας με link στο site του συνεδρίου http://www.27eemmo.gr/ καθώς και την προώθηση της ανακοίνωσης στα μέλη του συλλόγου σας.

Προκειμένου να έχετε πληρέστερη ενημέρωση παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.27eemmo.gr.

Θα αποτελέσει για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά η παρουσία σας και κυρίως η ενεργός συμμετοχή σας τόσο διά ζώσης όσο και διαδικτυακά.
Προσδοκούμε να σας καλωσορίσουμε σε μία ακόμη γόνιμη επιστημονική συνάντηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *